Nuket -listan roskaswapissa sain Hennalta tällaisia (nyt on hiukka epäselvä kuva...). Oikealla olevassa pussissa on kivoja "puusiivuja", joista saa ainakin nimikyltin Siniseen Puotiin. Punaisesta ja punakirjavasta kankaasta kokeilen ommella tilkkutäkkejä ja valkoinen pitsi on ihan selvää paneliverhoainesta.  Viherkasviaineet on ihania ! Kiitos Henna ! 

366804.jpg

Anitan swappitavarat tässä. Kankaat tosi kauniita, ja tuo taustalla oleva boordi sai mietityttämään, josko Keijumäen keittiö olisikin sellainen räiskyvän sävyinen seiniltään, lattiaan paksut kivilaatat ja kalusteiksi avohyllyjä...

371346.jpg

Ja tässä vielä Hannalta vaihdetut kaverukset. Iki-ihana Jack Russel ja musta kissa. Bonuksena tuli vielä lankakerä ja haukulle söpö hihna. Kiitos Hanna !!!!!!

371347.jpg

 

Nilkka vihoittelee vieläkin, lastaa on pakko pitää ja ilman sauvoja ei oikeen viitsi kävellä. Samperin samperi, ei tätä nyt olisi tarvittu ollenkaan. Ja kun mulla on vielä järjettömän alhainen kipukynnys, niin kyllä saa hammasta purra joka askeleella. Onneksi mulla on ihana mies joka huolehtii ja ikioma terapiakissa Tepi. Kisu käy vähän väliä "tarkistamassa" että emolla on hyvä olla, ja nukkuu jalkojen päällä lämmittämässä.